NORDline DA 199 lednice na zrání masa

Doprava zdarma
Akční cena

CZ DISTRIBUCE CZ
  • Možno reklamovat v kterémkoli servise v ČR.
  • Aktualizace software ve stejný čas oznámení pro ČR.
  • Vyšší cenová politika CZ distributorů.
  • Méně bohaté prodejní balení oproti EU distribuce.
NORDline DA 199 lednice na zrání masa
49 813 Kč
41 167,77 Kč bez DPH (21%)
4 981 Kč
1/10, 10% akontace
SPOČÍTAT SPLÁTKY
skladem eshop

Objedná-li zákazník do 11:30 expedujeme ještě tentýž den (MIMO Českou poštu) u osobního odběru bude připraveno k vyzvednutí den následující - napíšeme zákazníkovi e-mail, že je připraveno k vyzvednutí. Zboží se skladovou dostupností SKLADEM ESHOP se totiž nachází na centrálním skladovém místě, kde se přerozděluje na konkrétní výdejní místa nebo expeduje na adresu zákazníka. 

  • Stav zboží: NOVÉ

    Zboží je nové, originál zabalené. Na zboží je možný odpočet DPH. 

  • Záruka: 24 měsíců
  • Kód: NOS_DA199

Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.

Vlastnosti:

  • ventilované chlazení
  • černé opláštění
  • automatické odtávání
  • digitální termostat
  • volně stojící
  • vlhkost vzduchu 60 - 90 %
  • rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
  • 1 roštová police
  • nerezová rukojeť
  • závěs se třemi háky
  • dotykový ovladač
  • LED displej
  • účinný dezinfekční systém UVC
  • LED osvětlení
  • napětí 230 V / 50 Hz

Doporučení:

  • nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
  • maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
  • lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
  • pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
  • možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
  • v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
  • doporučujeme nechat maso zrát na kosti
  • při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
  • nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

 

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)

V případě zakoupení solné desky:

  • rozbalte solné desky a sejměte fólii
  • položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
  • každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
Čistý objem: 199l
Hloubka: 71cm
Množství chladiva: 0.035kg
Šířka: 59.5cm
Teplota: 0 - 25 °C
Typ chladiva: R600a
Výška: 100cm